Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

John uit Apeldoorn op 29-10-2020

Erg meedenkend en oplossingsgericht!

Na aanschaf van een auto ter controle gebracht bij firma Koudijs. Er bleek erg veel aan de hand met de auto, maar door goed en gedegen advies heb ik besloten om de reparaties te laten uitvoeren. Dick en Bart zijn de juiste personen als je betrouwbaarheid en eerlijk advies als uitgangspunten hebt. Zij denken met je mee en helpen daar waar mogelijk is. Mijn vertrouwen hebben ze heel rap gewonnen en ik hoop op een langdurige relatie t.a.v. onderhoud en reparatie van mijn auto's.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter Bierman uit Uden op 11-07-2020

Prettige ervaring

Mooi Audi A4 Avant gekocht. Zeer netjes geholpen, geen verkooppraatjes en zeggen hoe het is. We waren meteen op ons gemak en werden goed en zonder onder druk te zetten geholpen. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. ( de koffie is lekker ) Peter

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter&Gerda Koerts uit Zeist op 09-07-2020

Klacht vriendelijk en warm ontvangst

4 weken geleden gingen wij langs bij de familie Koudijs. Wij werden erg vriendelijk ontvangen, na wij een mooie auto op de website hadden gezien. Na een proefrit waren wij verkocht en alles is prima geregeld voor ons. Wij zouden andere mensen ook zeker familie Koudijs aanrader!

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9

Lyda uit Lelystad op 16-05-2020

Zeer goed en bijzonder vriendelijk geholpen!

De heer Koudijs neemt de tijd voor je. Legt kundig en vriendelijk uit. Goede service!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Barend uit Zaandam op 16-04-2020

Goede garage zonder gladde verkooppraat

Tijdens mijn zoektocht naar een jonge Ford Fiesta bij deze garage terecht gekomen. Kon de auto, op mijn verzoek, dezelfde dag meenemen. Eerlijke informatie gekregen. Een paar dagen na de aanschaf werd ik nog gebeld of alles in orde was, top. Ben erg tevreden zoals mijn aankoop is afgehandeld.

Gemiddeld
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9

De Ginkelhof uit Lunteren op 24-02-2020

Eerlijk, betrouwbaar, TOPservice en bijzonder meedenkend👌👌🔝bedrijf

Een echte aanrader, goed en eerlijk bedrijf, no nonsens!! Na eerdere goede ervaring met garage Koudijs heb ik weer mijn auto er gekocht, en vlg zal daar weer vandaan komen!!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Luc Wermers uit Velp op 21-01-2020

Prettige mensen bij dit geweldige familiebedrijf

Wij zijn bij de aanschaf van onze Golf zeer goed geholpen en op een echt eerlijke manier, dat voel je aan alle kanten. Beide kanten zijn daardoor tevreden en dat is waar het om gaat. Vriendelijk en eerlijk, niet vanzelfsprekend bij alle autobedrijven maar wel bij Koudijs. Je kunt ook prima met het hele gezin langskomen want de kinderen vermaken zich er ook prima met Lego en een groot aquarium. 5 sterren van mij.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wilko Lobeek uit Apeldoorn op 23-11-2019

Prima service weer!

Mooi VW Polo gekocht vandaag bij Autobedrijf Koudijs. Afgelopen jaren hier ook mijn vorige auto in onderhoud gehad. Zeer tevreden hierover dus deze auto blijft hier ook in onderhoud.

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8

Kasper uit Utrecht op 21-11-2019

Met vertrouwen een tweedehands auto als nieuw gekocht!

De koop van onze Toyota Auris verliep zeer vlot. De auto was netjes nagekeken en zag er piekfijn uit. Ook op zaterdagmiddag na sluitingstijd ontvingen wij uitstekende service van Bart. We rijden inmiddels een aantal maanden met heel veel plezier in deze auto. Top service van Koudijs!

Gemiddeld
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jeffrey uit Winterswijk op 17-10-2019

Fantastisch geholpen door het familie bedrijf Koudijs

Zeer fijn geholpen door Dick en Bart. Mannen met ervaring en kennis, dat kon je direct merken.

Gemiddeld
9

GERT uit BEILEN op 30-08-2019

TOP BEDRIJF MET RECPECT BEHANDELD

GOED BEDRIJF GOEDE SERVICE OPEL ANTARA GEKOCHT EN ALLES PERFECT AFGEHANDELD. EN DE KOFFIE IS HEERLIJK.

Gemiddeld
10

Debbie uit Nijmegen op 22-08-2019

Geweldig!

Vanmiddag gaan kijken naar een auto en dezelfde middag reed ik er nog mee weg. Geweldige service en vriendelijk personeel! Top!

Gemiddeld
10

marco uit barneveld op 13-08-2019

betrouwbare garage

Opel zafira gekocht bij koudijs . nette vriendelijke mensen die de tijd nemen,open en eerlijk. auto zeer netjes afgeleverd wat je niet vaak mee maakt. we komen er graag voor een bak koffie,auto wassen, zomer/winterbanden. huiselijke sfeer,goede service. geen gezeur. TOP garage.

Gemiddeld
10

Ron uit Zwolle op 10-08-2019

Fijn bedrijf met vriendelijke mensen.

Zeer goed geholpen door Bart en Dick , eigenaar en zoon van dit bedrijf. Goeie deal gesloten voor een hele mooie auto . Ik kom zeker in de toekomst terug. Heel erg bedankt. Gr, Ron van Marle

Gemiddeld
10

Sander Houtveen uit Hoogland op 26-06-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Goede service, perfect geholpen met de zoektocht naar een nieuwe tweedehands auto! Zeker een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Richard Roordink uit Wezep op 22-06-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Super aardige mensen en deskundig geholpen en tevens voorzien van een mooie auto. Aanrader! Oh ja...lekkere koffie!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Ernst Henschen uit Amersfoort op 15-06-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Afgelopen woensdag is onze Mazda cx5 afgeleverd. De aflevering is zoals afgesproken, perfect. We zijn heel blij met hoe alles gegaan is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Richard Peters uit Barneveld op 27-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Op 25 Mei 2019 heb ik als eerste telefonisch contact gelegd met Autobedrijf Koudijs. Ik had Dhr. Koudijs zelf aan de telefoon. Prettig gesprek met de beste man gehad en de zelfde dag kon ik al langs komen voor de Audi A3. Op locatie in het mooie Lunteren heeft Dhr. Koudijs mijn vragen prima kunnen beantwoorden en het viel op dat het niet alleen gaat om een verkoop maar, om de mens daar om heen. Dhr. Koudijs heeft alles in gang gezet zodat wij de Audi A3 dezelfde dag al mee konden nemen naar huis. Fantastisch!!! Wat een mooie ervaring met deze man welke hart en ziel legt in zijn familiebedrijf. Vriendelijk bedankt Dhr Koudijs voor de goede zorgen van onze mooie Audi A3. Ik kom graag volgend jaar weer langs voor de APK keuring. Met vriendelijke groeten, Richard Peters uut Barneveld

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Karst van Lunteren uit Zeist op 25-05-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Deskundig en prettig advies. Voelde voor ons heel betrouwbaar. Er is alle tijd genomen om vragen te beantwoorden. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan. dank autobedrijf Koudijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Frank Adema uit Zeist op 19-04-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Zeer deskundig en klantgericht. Daarnaast ook open, transparant, betrouwbaar en meedenkend. Zeer plezierig om hier een nieuwe auto te kopen Aanbevolen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Jaap op 11-03-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Bij dit bedrijf neemt men ruimschoots de tijd om de klant te informeren over de auto waarin u interesse toont. De ontvangst is vriendelijk en de gemaakte afspraken worden nagekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

RJ uit Ede op 02-02-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Geweldige service, vriendelijk, open en transparant. Hiernaast hart voor de auto, maar ook zeker voor de mens! Absoluut aan te bevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hans van Delft uit Volendam op 06-01-2019

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een auto kopen is emotie en wanneer vriendelijkheid , menselijkheid en vakkennis er standaard bijgeleverd worden gaat emotie over in een top gevoel !! Zeer tevreden een prachtige GTC opel gekocht waarbij van beide kanten water bij de wijn gedaan werd om het met de inruil eens te worden. Bedankt Bart voor het volgens afspraak perfect afleveren van de auto, je vader kan trots op je zijn! Kom zeker nog eens langs voor een andere auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
8

Naomi Hamming uit Amersfoort op 05-11-2018

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Zeer profecioneel bedrijf. Erg betrokken naar klanten, en zeer vriendelijk !! Mijn aller eerste auto daar gekocht en nog altijd tevreden. Voor de kleine dingen mag je al langskomen, en hebben altijd enorm snel tijd voor je.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Erik Rozing uit Broek op Langedijk op 15-09-2018

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Superfijn autobedrijf zoals je ze niet vaak meer ziet. Deskundig en goed geholpen, topzaak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10