Lakverzegeling

Langdurige bescherming
Wij van Autobedrijf Koudijs werken tijdens onze lakverzegeling met Ceramic Guard. Ceramic Guard is revolutionair op het gebied van nano-keramische coatings. Met Ceramic Guard is het mogelijk om in één keer een zeer gladde, hoogglanzende en duurzame beschermlaag op de autolak aan te brengen. Dit biedt uitstekende bescherming en maakt de lak van voertuigen water- en vuil afstotend. Met deze coating glijden vuil en insecten gewoon van de lak af, vooral wanneer u uw auto wast. 

Daarnaast geeft deze coating de lak van uw auto een maximale bescherming tegen straatvuil, zout, UV-straling, schadelijke chemicaliën, zure regen en alles wat normaal gesproken de glans van de lak zou verminderen.

Het is erg belangrijk dat Ceramic Guard door een specialist aangebracht wordt. Bij Autobedrijf Koudijs weet u zeker dat u wat dit betreft goed zit.  

Vanaf €1.145,-

yLmAbfsGmpGBCxUKVqxki76RxQnuoyZEB7FE4Gah.jpeg

Een zichtbaar hoger en diepere glans aan de lak van uw auto met Wax Guard. 

Wij brengen deze kwalitatief hoogstaande lakverzegeling aan met precisie en zorgvuldigheid. De Wax Guard lakverzegeling is uniek is zijn soort, een unieke lakverzegeling op basis van hoogwaardige waxsoorten en polymeren. Hiermee wordt de lak van uw voertuig optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. 

Wax Guard bestaat uit microfijne deeltjes. Deze deeltjes voegen zich tijdens een behandeling samen, waardoor één homogene beschermlaag ontstaat bovenop de lak van uw voertuig.

Ook dit product beschermt uw lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Het “open” karakter van de lak zorgt er daarnaast voor dat de lak wel kan blijven ademen. Met Wax Guard bent u ervan verzekerd dat de lak van uw voertuig in optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. Hierdoor wordt het wassen van uw auto weer leuk.

 Vanaf 395,-

ziEVGVk6qGa3N3ieOiyphzN3ju0dZ3RwLuPHmzBu.jpeg