CarProf

Als trouwe klant van autobedrijf Koudijs, stellen wij u graag met trots op de hoogte dat uw vertrouwde garagebedrijf haar services extra uitbreidt.

Sinds kort hebben wij ons aangesloten bij CarProf, de #1 Garageformule (BOVAG ROSA). Hiermee kunnen wij u nog beter van dienst zijn. U kunt blijven vertrouwen op de adequate service, die wij onze klanten al meer dan 40 jaar geven, en de kwaliteit van onze vakkundige monteurs. Met onze deelneming in de CarProf garageformule komen hier nu een aantal sterke diensten en voordelen voor u bij:

24 Maanden garantie op reparatie en arbeidsloon  Geen verrassingen, ook niet in een later stadium. Want bij ons krijgt u 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon.

Europese pechhulp voor maar € 29,95 per jaar!  Omdat uw auto bij ons in onderhoud is, kunt u gebruikmaken van de aantrekkelijke CarProf Pechhulp in heel Europa voor maar € 29,95 per jaar.

LeaseProf  Vanaf heden kunnen wij ook leaseauto’s onderhouden.

Onderhoud aan Hybride- en elektrische voertuigen  Binnenkort zijn wij ook NexDrive gecertificeerd. Hierdoor is onze werkplaats volledig ingericht voor onderhoud en reparatie aan Hybride- en elektrische voertuigen. Met bijbehorende EV opleidingen voor onze monteurs.

Donaties aan goed doel  Wist u dat van elke APK wij met CarProf € 0,50 doneren aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp? Met dit goede doel willen wij het belang van goed onderhoud en veiligheid benadrukken en bieden wij steun aan wetenschappelijk onderzoek en begeleiding voor jonge verkeerslachtoffers.

Naast al deze nieuwe voordelen kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht voor:

  • Onderhoud en reparatie aan alle automerken
  • Schadeherstel
  • De beste occasions
  • Poetsservice
  • Hypermoderne wasstraat

Wilt u meer weten over de service van CarProf Koudijs, of heeft u vragen over uw auto? Kom gerust langs op ons vertrouwde adres. U bent van harte welkom! Of neem een kijkje op onze CarProf website: Koudijs Lunteren | CarProf

 

Met vriendelijke groet,

CarProf Koudijs Lunteren